Onkyo A-9150 интегриран стерео усилвател задава нов стандарт за музикалност

Новият стерео усилвател осигурява динамичен и музикален звук на ниска цена.
Интегрираният стереоусилвател , потвърждава, че марката е превъзходна при предоставянето на естествена музика на реалистична цена.

Вграденият усилвател 60 W x 60 W (4 Ohm, 20 Hz-20 kHz, 0.08% THD, 2 канала, IEC) ще привлече слушателите, които се наслаждават на музика от всякакъв формат – от компактдискове и винил до цифрови поточни услуги. Подкрепена от 70-годишния опит в проектирането на компоненти за Hi-Fi, A-9150 се възползва от интензивната научноизследователска и развойна дейност, която е доставила истинската атмосфера и енергия в музикалното изпълнение и е довела до нови технологии, които включват слушателя по-дълбоко в музиката .

Тези подобрения включват усъвършенстван усилвател на мощност, включващ персонализиран трансформатор с висок ток; Два големи аудио кондензатора по поръчка; И дискретни транзистори с изходни стъпала, които осигуряват бърза динамика с пълен спектър, жив преходен отговор и отличен контрол на високоговорителите.

Вместо обичайно използваните IC чипове, дискретното SpectraModule ™ на Onkyo създава водеща класа с 500 волта на микросекунди, за да се постигне плоска линейност до широчина на честотната лента на мегахерца. Сигналите за пълна честотна лента се предават на усилвателя, за да изразят музикалния нюанс със свежест и ентусиазъм. Освен това високата скорост на убиване значително подобрява дефиницията на инструмента и поставянето му на по-просторен и отворен звукозапис.

Аналоговите ентусиасти ще оценят позлатения фонофонен вход MM / MC, поддържан от независима фоно платка, със специално предназначени MM и MC еквалайзери и персонален усилвател на главата, който работи в дискретна конфигурация за MC сигнали. Потребителите могат да свързват всеки тип грамофон с увереност.