Висока гъвкавост, лесна употреба и висококачествен звук очакват в новите Hi-Fi стерео приемници от Onkyo

Усилвайки широк спектър от лесни за достъп източници за възпроизвеждане през всеки високоговорител, мрежовият стерео приемник TX-8250 и стерео приемник TX-8220 от Onkyo са отлично предложение за любителите на музика, филми и игри.

TX-8250 съчетава широкообхватна технология за усилване на звука с универсална мрежова стрийминг и мулти-стая аудио с Wi-Fi® с честота 5 GHz / 2.4 GHz, заедно с Hi-Res Audio * 1 възпроизвеждане, цифрови входове за TV / BD / CD, и въвеждане на phono MM. Цифровата свързаност се свързва с шест позлатени входни линии на нивото на линията, изход за изход от линия 2 и безжична технология Bluetooth®.

Мрежовата и мултимедийната аудио поддръжка включва вграден Chromecast, FireConnect ™ * 2, захранван от Blackfire, и технологията DTS Play-Fi® * 3; Spotify®, TIDAL, Deezer и TuneIn услуги за поточно предаване на музика * 4; и управление на възпроизвеждането в домашни условия чрез Onkyo Controller * 5 приложение за устройства с iOS и Android ™.

Вграденият в Chromecast позволява на потребителите да изпълняват безпроблемно всяка музика. Възпроизвеждането се контролира с популярни приложения от Chromecast от iPhone®, iPad®, телефон и таблет с Android, лаптоп Mac® и Windows® или Chromebook ™. TX-8250 също работи с помощника на Google.

Възможностите за няколко отделни помещения продължават по-нататък с FireConnect ™, за да отразяват мрежовите и аналогови източници, свързани с приемника, като виниловите записи, които се възпроизвеждат в главното пространство за слушане, на високоговорителите на FireConnect ™ в други стаи.

Технологията DTS Play-Fi позволява поточно предаване от онлайн услуги, медиен сървър или библиотека на устройства през Wi-Fi до произволен брой съвместими продукти чрез Onkyo Music Control App * 6 за iPad, iPhone и телефона / таблета с Android. DTS Play-Fi свързва системи за синхронизирана музика във всяка стая и може да предава различни музикални файлове в различни стаи от едно и също устройство.

Потребителите на iTunes и съвместими приложения могат да прелитат през AirPlay от устройства на Apple iOS, PC и Mac. Допълнително съдържание се интегрира чрез FM / RDS тунери и USB DAB адаптер (UDB-1, също наличен отделно). До 40 станции могат да бъдат запазени и наименувани, като четири от тях са достъпни чрез лесни бутони на предния панел – докоснете за включване и възпроизвеждане от предварително настроена станция * 7.

TX-8250 предлага 135 W + 135 W (6 Ohm, 1 kHz, 1% THD, 1 канален, IEC), доставени чрез високочестотно аналогово усилване с нисък импеданс, включващо дискретни изходни транзистори, масивен EI трансформатор с персонализирани кондензатори, които държат властта в резерв за незабавна динамична реакция.

Качествената обработка D / A от AKM поддържа 192 kHz / 24-битово Hi-Res аудио възпроизвеждане през LAN и USB, както и Direct DSD 2.8 / 5.6 MHz.

За тези, които не изискват мрежови възможности, но също така искат отлично качество на звука и широка свързаност, стерео приемникът TX-8220 генерира 100 W + 100 W (6 Ohm, 1 kHz, 1% THD, 1 канален) мощност и разполага с два цифрови аудио входа, пет входящи линии на нивото и предусилвател на субуфера, за да подобрят ниските баси.

Приемникът включва безжична Bluetooth технология за поточно предаване на звук с Auto Connect за предварително конфигурирани устройства. Стабилното предаване с ниска честота на натоварване прави музиката поточно от почти всяко приложение, което звучи по-пълно, по-дебело и по-подробно.

TX-8220 също така отваря вратата за автентично аналогово усилване за винил с включване на MM фоно еквилайзер за грамофон. Като център на оживеното домашно забавление, той също така добавя вграден тунер за цифрово радио FM / RDS и DAB +.

Възможностите на високоговорителите A + B и A / B позволяват радио, музика, дори телевизионният спорт да се възпроизвеждат чрез друг чифт високоговорители в кухнята, спалнята или гаража.

Разположен в здрав шаси, стандартната технология за усилване на обхвата на Onkyo служи за богатия, гъвкав и детайлен звук, който заслужава доброто забавление. Конекторите дават възможност за свързване и използваемост до ниво, несравнимо с класовете им, и предоставят на клиентите на Onkyo удовлетворяващо дневна възвращаемост на инвестициите.

* 1 Hi-Res аудио възпроизвеждане се препоръчва само за кабелна LAN и USB. Изпълнението с Wi-Fi не може да бъде гарантирано. * 2 Споделянето на външен аналогов звук е разрешено с бъдеща актуализация на фърмуера. Скорости на предаване от 44,1 kHz и 48 kHz се поддържат. * 3 Активирана с актуализация на фърмуера. * 4 Наличието на стрийминг услуги зависи от региона и може да изисква абонамент. * 5 Преди да инсталирате приложението Onkyo Controller, проверете устройството и изискванията на операционната система в App Store или Google Play ™. * 6 Преди да инсталирате Onkyo Music Control App, проверете устройството и изискванията на OS в App Store или Google Play. * 7 Активирана с актуализация на фърмуера.

Поради политика на непрекъснато подобряване на продуктите, Onkyo си запазва правото да променя спецификациите без предизвестие. За патенти за DTS вижте http://patents.dts.com. Произведени с лиценз от DTS, Inc. DTS, Symbol, DTS в комбинация със Symbol, DTS: X и Play-Fi са регистрирани търговски марки или търговски марки на DTS, Inc. в Съединените щати и / или други страни. © DTS, Inc. Всички права запазени. Знакът и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. IOS е tradema