Onkyo Smart Speaker G3 добавя Hi-Fi звук, променящ играта, на асистента на Google и визуализира гласовото управление с няколко степени на всеки високоговорител с вграден Chromecast

Onkyo днес демонстрира смяната на играта Smart Speaker G3 (VC-GX30), комбинираща интелигентността на вградения в Google асистент и Chromecast вграден мулти-стационарен музикален стрийминг с популярния висококачествен звук на Onkyo.

Smart Speaker G3 е първият високоговорител на Onkyo, който използва Google Assistant при предоставянето на контролирана от гласа информация, разпространение на аудиоразпространение и домашна автоматизация в пакет “свободни ръце”, който може да обслужва потапящ се звук от висок клас.

Smart Speaker G3 може да отговаря на въпроси, да предоставя актуализации за времето и трафика, да чете рецепти, да напомня, да предоставя информация за пътуването и да активира онлайн пазаруването само гласово. Помощникът на Google предлага съвместимост с водещите приложения за домашна автоматизация за интелигентно управление на устройството, което позволява на потребителите да изпълняват различни задачи като регулиране на стайната температура и контролиране на светлините чрез глас.

Освен че изискват музика за възпроизвеждане на Smart Speaker G3, потребителите могат да преливат от интегрирани услуги, включително Google Play Music и TuneIn, до вградени високоговорители, AV системи и високотехнологични компоненти на Chromecast във всяка стая. Просто кажете “Ok Google” и поискайте песен. Операции като управление на силата на звука и избор на песни могат да се извършват гласово чрез Smart Speaker G3.

Аудио забавленията от приложения, поддържащи Chromecast, вградени за телефони и таблети iPad®, iPhone®, Android ™, Windows® PC, Mac® и Chromebook ™, също могат да бъдат предавани на безжични високоговорители, звукови ленти, AVR и високотехнологични системи чрез като докоснете иконата “Cast”. С разнообразие от продукти, които поддържат вграден Chromecast, включително популярни модели от Onkyo и Pioneer, семействата могат да се радват на безпроблемно активирано гласово мулти-стайно аудио устройство с Wi-Fi® с честота 5 GHz / 2,4 GHz.

Onkyo разбива нова земя с Smart Speaker G3, като задача на своите експертни инженери да създадат високоговорител, способен да осигури изключителен висококачествен звук от малък отпечатък. Дизайнерите създават компютърно моделирани дървени шкафове с акустично окачване, за да отстранят стоящите вълни и вибрации, които компрометират производителността.

Потребителският високоговорител с масивен мотор се задържа на място с дебел метален съраунд, което позволява 1,5 пъти по-голяма конусна екскурзия на конвенционалните драйвери за широкоспектърно възпроизвеждане. Високоговорителите произвеждат динамичен звук с опънати баси и ясен среден обхват, с високи честоти, излъчвани от висококачествен високоговорител с меки куполи.

Smart Speaker G3 се задвижва от ефективна, но бързо реагираща апаратура за усилване на звука с динамична технология за намаляване на шума DSP, за да осигури безшумен звук при всякакъв обем.

Първоначалната настройка и конфигуриране на интегрирани абонаментни музикални приложения, съвместими интелигентни устройства и разпознаване на глас е бърза и лесна с помощта на Google Приложение за дома, а асистентът на Google ръководи еднократния процес.

С милиони, обхващащи AI в свързаните домове, Onkyo очаква Smart Speaker G3 ще се хареса на хората, търсещи решение с автентични висококачествени идентификационни данни, спечелени в продължение на 70-годишна история. Тези с AVR, звукови ленти и безжични високоговорители, вградени в Chromecast, също така получават достъпна цена за надстройване до гласово контролирано възпроизвеждане на няколко стаи.

* Моля, проверете съвместимостта на началното приложение на Google с устройството и операционната система в App Store или Google Play. Някои музикални услуги изискват платен абонамент и са предмет на регионална наличност. Възпроизвеждането на няколко стаи не може да бъде гарантирано от Onkyo във всички среди на безжична мрежа. За повече информация относно помощника Google, приложението Google Home, регионалната наличност, условията за използване и предупрежденията, моля, посетете www.assistant.google.com.

Onkyo си запазва правото да променя спецификациите и подробностите без предизвестие. Google, Android, Chromecast, домашен Google, вграден Chromecast, Google Play и Chromebook са търговски марки на Google Inc. Mac, iPad и iPhone са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни. App Store е услуга на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. Всички останали търговски марки и регистрирани търговски марки са собственост на съответните им притежатели.