Smart Speaker P3 с Alexa добавя DTS Play-Fi® технология, за да донесе мулти-стая музика на поточно предаване към свързани домове

Специалистите в областта на домашните развлечения Onkyo обявиха, че Smart Speaker P3 (VC-PX30) е водещ говорител на лаптопа с Amazon Alexa Voice Service, предназначен да изразява глас и музика с внушителен звук от високотехнологичен звук, като същевременно предоставя информация, развлечения и възможност за управление на избрани умни устройства глас.

Освен че отговаря на въпроси и дава информация, уменията на Алекса могат да четат новинарски заглавия, да предоставят актуализации за трафика и времето, да четат рецепти, да задават напомняния и да изпълняват голямо разнообразие от задачи, като поръчват пица за четене на аудиокниги. Поддръжката на Alexa за водещи интелигентни устройства ще убеди семействата да търсят интуитивно решение за домашна автоматизация чрез глас.

Помолете Alexa да контролира интелигентни светлини, термостати и други съвместими устройства с поддръжка на избрани продукти WeMo®, Philips Hue, Samsung SmartThings, Nest и ecobee. С няколко думи, потребителите могат бързо да изпълняват задачи, без да прекъсват работата или да играят.

Smart Speaker P3 също е сред първите интелигентни високоговорители, които добавят поддръжка за технологията DTS Play-Fi® чрез безплатното приложение Onkyo Music Control за iPad®, iPhone® и Android ™ телефони / таблети. DTS Play-Fi позволява висококачествено предаване на музика от свързаните услуги като Amazon Music®, TIDAL, Deezer и TuneIn, както и свързаните медийни сървъри и библиотеката на мобилните устройства към произволен брой съвместими продукти.

Изборът на музика е лесен с придружаващото приложение Onkyo Music Control. Когато съвместими продукти за Play-Fi се групират чрез приложението, Smart Speaker P3 възпроизвежда музика едновременно в групата. Всеки член на семейството може да използва своя смартфон или таблет, за да слуша музика в собствената си стая или групи от стаи. Освен това потребителите могат да контролират системата DTS Play-Fi, използвайки Apple Watch® или Android Wear. За повече информация относно DTS Play-Fi посетете www.play-fi.com.

Smart Speaker P3 е проектиран от експерти на Onkyo инженери и разполага с драйвери с пълен обхват, двойни пасивни радиатори за бас и ефективно усилване на DSP превключване, което дава богатство и глас и музика на тялото. Помощният вход е включен, за да може връзката с медиите, телефона и таблета да се разширява, за да се разширят наличните източници на забавление. Линейният изход може да съживи старата стерео система чрез добавяне на гласово контролирано аудио към жизненото пространство чрез проста кабелна връзка.

Smart Speaker P3 е продукт, променящ играта, с потенциал за значително подобряване на начина на живот. Той е сред първите, които добавят висококачествен звук към технологията AI, изглаждайки пътя към автоматизацията на дома и аудиото в много помещения. Благодарение на отворената си екосистема, клиентите могат да следват предпочитанията си за поддържаните развлекателни компоненти и марките за интелигентни уреди, като същевременно се наслаждават на богат избор от онлайн развлекателни услуги.

* Моля, проверете съвместимостта на приложението Onkyo Music Control с вашето устройство и операционната система в App Store или Google Play. Някои музикални и интернет радио услуги изискват платен абонамент и са предмет на регионална наличност. Възпроизвеждането на няколко стаи не може да бъде гарантирано от Onkyo във всички среди на безжична мрежа.

Onkyo си запазва правото да променя спецификациите и подробностите без предизвестие. За патенти за DTS вижте http://patents.dts.com. Произведени под лиценз на DTS, Inc. DTS, Play-Fi, Symbol и Play-Fi заедно в комбинация със Symbol са търговски марки на DTS, Inc. DTS и Play-Fi са регистрирани търговски марки на DTS, Inc. © DTS, Inc. Всички права запазени. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали. Android, Google Play и Android Wear са търговски марки на Google Inc. iPad, iPhone и Apple Watch са регистрирани търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други страни. App Store е услуга на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. Onkyo Music Control App е търговска марка на Onkyo Corporation. Всички останали търговски марки и регистрирани търговски марки са собственост на съответните им притежатели.